SJBN Advocaat en Ondernemerdag 10 maart 2017

De SJBN organiseert dit jaar op vrijdag 10 maart 2017 de vierde editie van SJBN Advocaat en Ondernemerdag voor ongeveer 100 jonge advocaten die geïnteresseerd zijn in het ondernemerschap binnen de advocatuur.

Meer informatie over het programma SJBN Advocaat en Ondernemerdag 2017. Aanmelden kan nog door een e-mail te sturen naar evenementen@sjbn.nl.

SJBN Advocaat en Ondernemerdag

De Stichting Jonge Balie Nederland (SJBN) organiseert jaarlijks de SJBN Advocaat en Ondernemerdag voor ongeveer 100 jonge advocaten die geïnteresseerd zijn in het ondernemerschap binnen de advocatuur. De SJBN Advocaat en Ondernemerdag is in het bijzonder gericht op jonge advocaten die een eigen kantoor willen beginnen of ambitie hebben om door te groeien tot partner binnen een bestaand kantoor. De eerste editie van de SJBN Advocaat en Ondernemerdag vond plaats in 2014.

Tijdens de SJBN Advocaat en Ondernemerdag komt het ondernemerschap binnen de advocatuur in al haar facetten aan bod. De SJBN Advocaat en Ondernemerdag wordt georganiseerd in samenwerking met ABN AMRO, Movir, Lexxyn en VanOoijen Accountans en Belastingadviseurs.

Onderwerpen die eerder aan bod kwamen zijn bijvoorbeeld:
- het opstellen van een businessplan;
- het financieren van het partnerschap;
- de samenwerking binnen jouw kantoor;
- de benodigde verzekeringen; en
- de ICT-voorzieningen en mogelijkheden.

Heb je vragen over de SJBN Advocaat en Ondernemerdag? Neem dan contact op met Suzanne van der Burgt, Portefeuillehouder Evenementen (evenementen@sjbn.nl).

Volg de SJBN op LinkedInFacebookInstagram en Twitter (@JongeBalieNL) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten.