SJBN Jonge Balie Congres 2 november 2017 en 3 november 2017

Het SJBN Jonge Balie Congres 2017 vindt dit jaar plaats op donderdag 2 november 2017 en vrijdag 3 november 2017.

Met trots presenteert de SJBN Jonge Balie Congres Commissie 2017 het thema van het SJBN Jonge Balie Congres 2017: "Generation Y: Lawyers of the Future".
 
Locatie: Tivoli Vredenburg in Utrecht.
 

Houd de website van de SJBN en het SJBN Jonge Balie Congres goed in de gaten voor meer informatie over het programma!

De SJBN Jonge Balie Congrescommissie 2017 is momenteel druk bezig met de organisatie.

Heb je vragen over het SJBN Jonge Balie Congres? Neem dan contact op met Michiel Schimmel, Portefeuillehouder Jonge Balie Congres (congres@sjbn.nl).

 

SJBN Jonge Balie Congres 2017

Amici, amicae,

De Stichting Jonge Balie Nederland ("SJBN") maakt jullie graag attent op het jaarlijkse SJBN Jonge Balie Congres.

Het SJBN Jonge Balie Congres vindt dit jaar plaats op donderdag 2 en vrijdag 3 november 2017. Thema van dit jaar: "Generation Y: Lawyers of the Future".

Er is een nieuwe generatie advocaten in opmars: Generatie Y. Een generatie die wordt omschreven als een zelfverzekerde, optimistische, veeleisende maar ook enigszins verwende generatie. Generatie Y wil alles en wil op alle vlakken in het leven goed presteren. Generation Y wil zichzelf niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk vlak ontwikkelen. Binnen de advocatuur kan dit - met name in de toekomst - mogelijk voor weerstand zorgen. Is de advocatuur wel klaar voor deze nieuwe generatie? Gedurende twee dagen zal met jonge advocaten worden gesproken over de kenmerken van de nieuwe generatie en over de ontwikkelingen binnen de advocatuur. Sprekers en trainers belichten tijdens lezingen en interactieve workshop de kwaliteiten, de kansen én de valkuilen van de nieuwe generatie. Daarnaast zal worden gediscussieerd over de veranderingen en de uitdagingen waar de advocatuur zich in de aankomende tijd voor ziet gesteld. Daarbij wordt ook gekeken naar beroepsgroepen om de verschillende invalshoeken te belichten.

Het SJBN Jonge Balie Congres vindt plaats op een unieke en schitterende locatie: TivoliVredenburg te Utrecht! Deze locatie vormt het zeer inspirerende podium voor tal van workshops, lezingen, sprekers en niet te vergeten het spetterende eindfeest.

Congresgangers hebben de mogelijkheid om te overnachten in nabijgelegen hotels. In een hotelkamer is ruimte voor 2 personen. Na inschrijving ontvang je op een later moment de mogelijkheid om jouw kamergenoot te kiezen.
Kortom: een congres dat je niet wilt missen!

Wil je verzekerd zijn van deelname? Klik hier om je aan te melden en lees alle informatie op de website van het jaarcongres: www.jongebaliecongres.nl.  

Let op: de inschrijving sluit twee weken voor het congres op 18 oktober 2017. Dit geldt ook voor de feestgangers. Wees er dus snel bij! 

Graag tot 2 en 3 november 2017 in TivoliVredenburg te Utrecht! 

Hartelijke groeten, 

Stichting Jonge Balie Nederland

Portefeuillehouder Congres

mr. M.J. (Michiel) Schimmel