Volg de SJBN op LinkedInFacebookInstagram en Twitter (@JongeBalieNL) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten.

 

We're hiring! Join us! SJBN zoekt nieuwe commissieleden

Heb je interesse om vanaf december 2020 deel te nemen aan de SJBN Jonge Balie Congrescommissie 2021? Solliciteer dan nu!  (SJBN vacactures).

 

SJBN steunt Lawyers 4 Lawyers

Advocaten voor Advocaten zet zich wereldwijd in voor onderdrukte advocaten

Een vrije en onafhankelijke beroepsuitoefening is helaas niet voor iedere advocaat vanzelfsprekend. De stichting Lawyers 4 Lawyers zet zich in om dit doel voor iedere advocaat, waar dan ook en jong en oud te realiseren. Ieder jaar worden jonge advocaten in de gelegenheid gesteld om tijdens het SJBN Jonge Balie Congres een donatie te doen aan Lawyers 4 Lawyers. De SJBN is trots dat dankzij deze donaties de jonge advocaten van Nederland de gelegenheid pakken om hun betrokkenheid te tonen met advocaten die worden bedreigd, onderdrukt of voor wie een vrije en onafhankelijke beroepsuitoefening door andere omstandigheden niet zo natuurlijk is. De SJBN zal binnenkort bekendmaken hoeveel donaties er zijn binnen gekomen tijdens het SJBN Jonge Balie Congres 2019. De SJBN zal dit bedrag daarna ter beschikking stellen aan Lawyers 4 Lawyers en wenst Lawyers 4 Lawyers veel succes met de ondersteuning die zij biedt aan individuele advocaten wereldwijd!

Voor meer informatie over het belangrijke werk van Lawyers 4 Lawyers, zie https://lawyersforlawyers.org/