SJBN Besturendag 

Sinds een aantal jaren organiseert de Stichting Jonge Balie Nederland (SJBN) een dag speciaal voor de besturen van de lokale Jonge Balie verenigingen. De SJBN Besturendag is opgezet om ervaringen en informatie over en weer uit te wisselen en de onderlinge band tussen de lokale Jonge Balie verenigingen te versterken. Ieder jaar wordt bij toerbeurt een lokale Jonge Balie vereniging gevraagd om in samenwerking met het bestuur van de SJBN deze dag te organiseren.

Volg de SJBN op LinkedInFacebookInstagram en Twitter (@JongeBalieNL) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten.

 

Upcoming: SJBN Besturendag 2022

Samen met één van de lokale Jonge Balie verenigingen organiseert de SJBN in 2022 de SJBN Besturendag voor de besturen van de lokale Jonge Balie verenigingen.

Houd de website van de SJBN goed in de gaten voor meer informatie over het programma en inschrijven!

Heb je vragen over de SJBN Besturendag? Neem dan contact op met Jan Beelen, Portefeuillehouder Evenementen (evenementen@sjbn.nl).

 

Eerdere edities

2019

Op 2 augustus 2019 vond de SJBN Besturendag 2018 plaats in Utrecht. De SJBN Besturendag 2017 werd georganiseerd in samenwerking met de Jonge Balie Midden-Nederland.

Na een welkomstborrel bij Café Saar zat de sfeer er goed in en startte een Italiaanse Walking Dinner, een culinaire standswandeling door het mooie Utrecht. Na een voorgerecht bij Restaurant Piero's vond er met 2 gidsen een eerste rondleiding plaats totdat Restaurant De Markt werd bereikt. Daar stond een heerlijk hoofdgerecht op de bestuursleden te wachten. Na het hoofdgerecht werd de rondleiding met de gidsen voortgezet. De bestuursleden met zere voeten (of slecht uithoudingsvermogen) zijn ondertussen verder gaan borrelen in afwachting van het nagerecht bij Restaurant La Cantina Di David. Een aantal bestuursleden hebben het daarna nog aangedurfd om het nachtleven van Utrecht onveilig te maken...

Het was een geweldige besturendag en de SJBN bestuur dankt het bestuur van Jonge Balie Midden-Nederland voor de organisatie!

2017

Op 18 augustus 2017 vond de SJBN Besturendag 2017 plaats in Den Haag. De SJBN Besturendag 2017 werd georganiseerd in samenwerking met de Jonge Balie Den Haag.

De besturen van de lokale Jonge Balie verenigingen kregen een rondleiding door het Vredespaleis. Na een fietstocht door het mooie Den Haag werden diverse jenevers geproef bij museum Van Kleef.  De SJBN Besturendag 2017 werd bij Strandpaviljoen Buiten te Scheveningen afgesloten met een borrel en bbq tijdens de jaarlijkse Hapweg (traditionele veiling L4L). Ook kon worden genoten van het vuurwijk tijdens het Scheveningse Vuurwerkfestival.

De SJBN bestuur dankt het bestuur van Jonge Balie Den Haag hierbij voor de organisatie van de prachtige SJBN Besturendag 2017.

2016

Op 1 juli 2016 vond de SJBN Besturendag 2016 plaats in Leeuwarden. De SJBN Besturendag 2016 werd georganiseerd in samenwerking met de Jonge Balie Friesland.

In 2016 was de eer aan Jonge Balie Friesland en zijn de besturen van de lokale Jonge Balie verenigingen ’s middags afgereisd naar Café De Bak aan het Blokhuisplein 40 te (8911 LJ) Leeuwarden. De besturen van de lokale Jonge Balie verenigingen kregen een rondleiding door de voormalige gevangenis de Blokhuispoort. Mr. Wim Anker van Anker & Anker verzorgde een interessante lezing. Na afloop van het inhoudelijke programma werd op een praam een rondvaart door de grachten van Leeuwarden gemaakt. De SJBN Besturendag 2016 werd afgesloten met een borrel en een diner bij Café De Bak.

De SJBN bestuur dankt het bestuur van Jonge Balie Friesland hierbij voor de organisatie van de prachtige SJBN Besturendag 2016.