SJBN Jonge Balie Congres 2023

Wij nodigen jullie met veel plezier uit voor ons SJBN Jonge Balie Congres op  2 en 3 november 2023. Als jonge advocaat wil je dit evenement niet missen. Je kunt je aanmelden via de website www.jongebaliecongres.nl. Er is een maximaal aantal tickets beschikbaar. Wees er dus snel bij. We verwachten dat het evenement fysiek kan plaatsvinden en hopen deze interessante middag met een gezamenlijk diner en gezellige borrel te kunnen afsluiten.

SJBN Jonge Balie Congrescommissie 2023

De leden van de SJBN Jonge Balie Congrescommissie organiseren jaarlijks het SJBN Jonge Balie Congres, het grootste congres voor bijna 1.000 jonge advocaten.  Tijdens het congres vinden diverse lezingen en workshops plaats zodat jonge advocaten nieuwe ervaringen, vaardigheden en kennis kunnen opdoen.

Het SJBN Jonge Balie Congres 2022 vond plaats op 3 en 4 november 2022. Het volgende congres vindt plaats op 2 en 3 november 2023. Kijk voor meer informatie op de website van het SJBN Jonge Balie Congres. Volg de SJBN Jonge Balie Congrescommissie op Facebook, en Twitter (@SJBNcongres). 

Opleidingspunten

Met het Jonge Balie Congres kunnen veelal opleidingspunten worden behaald om aan de lokale opleidingsverplichtingen te voldoen. Benieuwd of en hoeveel punten je in jouw arrondissement krijgt? Vraag dit na bij jouw lokale jonge balie of de lokale orde. 

SJBN kent zelf geen opleidingspunten toe, maar registreert enkel de aanwezigheid van de deelnemers. Na afloop van ieder congres worden de deelnemerslijsten naar de lokale ordes en balies toegestuurd. SJBN is op dit moment in overleg met de lokale balies en de Nederlandse Orde van Advocaten om het aantal te verkrijgen opleidingspunten voor het SJBN Jonge Balie Congres te harmoniseren.

Vragen?

Heb je vragen over het SJBN Jonge Balie Congres? Neem dan contact op met Laura Brendel, Portefeuillehouder Jonge Balie Congres (congres@sjbn.nl).

Volg de SJBN op LinkedInFacebookInstagram en Twitter (@JongeBalieNL) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten.