SJBN Jonge Balie Congres

De leden van de SJBN Jonge Balie Congrescommissie organiseren jaarlijks het SJBN Jonge Balie Congres, het grootste congres voor bijna 1.000 jonge advocaten. Het SJBN Jonge Balie Congres 2018 vond plaats op donderdag 1 november 2018 en vrijdag 2 november 2018. Kijk voor meer informatie op de website van het SJBN Jonge Balie Congres. Volg de SJBN Jonge Balie Congrescommissie op Facebook, en Twitter (@SJBNcongres).

Heb je vragen over het SJBN Jonge Balie Congres? Neem dan contact op met Wieger Kop, Portefeuillehouder Jonge Balie Congres (congres@sjbn.nl).

Volg de SJBN op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter (@JongeBalieNL) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten.

SJBN Jonge Balie Congres 2019

Lijkt het je leuk om als afgevaardigde van jouw arrondissement het SJBN Jonge Balie Congres - voor bijna 1.000 jonge advocaten - mede te organiseren, meld je dan aan voor de SJBN Jonge Balie Congrescommissie 2019!

Heb je vragen over het SJBN Jonge Balie Congres of interesse in een (toekomstige) functie binnen de SJBN Jonge Balie Congrescommissie? Neem dan contact op met Asmara Kalter, Portefeuillehouder Jonge Balie Congres (congres@sjbn.nl).