SJBN Praktijkmiddag 17 november 2017

Op vrijdagmiddag 17 november organiseert de SJBN in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen (NS) een praktijkmiddag over online personal branding op het hoofdkantoor van NS in Utrecht. Heb jij altijd al willen weten hoe jij jezelf beter online kunt profileren? Weet jij hoe je je vindbaarheid online kunt vergroten? Wat kunnen wij van NS leren over de do’s en don’ts van social media gebruik?

Op de praktijkmiddag zal de Social Media Manager van NS ingaan op de manier waarop zij social media succesvol inzetten in het contact met klanten en hoe de hedendaagse social media zo succesvol is geworden. Legal Counsels van NS vertellen welk online gedrag van advocaten hen aanspreekt. Tot slot zal Jochem Koole een keynote geven over de mogelijkheden van social media voor advocaten. Tijdens de SJBN Praktijkmiddag deelt Jochem niet alleen succesvoorbeelden uit de praktijk, hij vertelt je ook welke factoren ten grond slag liggen aan deze successen en geeft je praktische tips waar jij zelf meteen mee aan de slag kunt.

Save the date!

Datum: 17 november 2017

De ontvangst is vanaf 15:00 uur en het programma begint om 15:15 uur. De dag wordt afgesloten met een borrel om 17:00 uur.

Locatie: hoofdkantoor van NS naast station Utrecht Centraal (Laan van Puntenburg 100, 3500 GV Utrecht)

Parkeergelegenheid: P4 Stationsstraat, Hoog Catharijne P5 of Hoog Catharijne P6 

Deelname aan de SJBN Praktijkmiddag is kosteloos.

Aanmelden

Advocaat-medewerkers en senior advocaten met minimaal 3 jaren ervaring kunnen zich aanmelden voor de SJBN Praktijkmidag op 17 november 2017 door een e-mail te sturen met je naam naar evenementen@sjbn.nl. Meld je snel aan, want er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar! Bij maximale bezetting wordt een wachtlijst aangehouden.

Mocht je zijn ingeschreven, maar onverhoopt niet meer aanwezig kunnen zijn, meld je dan alsjeblieft af door een e-mail te sturen naar: evenementen@sjbn.nl. Bij voorbaat dank.

De namen van de deelnemers worden met de workshopgevers gedeeld.

Voorlopig programma

15:00 uur - 15:15 uur Ontvangst
15:15 uur - 15:20 uur Opening en welkomstwoord
15:20 uur - 15:40 uur Presentatie Gerjan Vasse (Social Media Manager NS) over social media
15:40 uur - 16:00 uur Presentatie Jos Gielen en Anne-Rieke van der Linden (Legal Counsels NS)
16:00 uur - 16:45 uur Social Business Keynote door Jochem Koole
16:45 uur - 17:00 uur Afsluiting en Q&A
vanaf 17:00 uur          Borrel (locatie wordt nog bekend gemaakt)

Houd de website van de SJBN goed in de gaten voor meer informatie over het programma!

Heb je vragen over de SJBN Praktijkmiddag? Neem dan contact op met Suzanne van der Burgt, Portefeuillehouder Evenementen (evenementen@sjbn.nl).