Jonge Balie Congres

Hét congres voor jonge advocaten

Jonge Balie Congres

Congres voor jonge advocaten

De leden van de SJBN Jonge Balie Congrescommissie organiseren jaarlijks het SJBN Jonge Balie Congres, het grootste congres voor bijna 1.000 jonge advocaten.  Tijdens het congres vinden diverse lezingen en plaats zodat jonge advocaten nieuwe ervaringen, vaardigheden en kennis kunnen opdoen.

Het SJBN Jonge Balie Congres 2023 vond plaats op 2 en 3 november 2023. Het volgende congres vindt plaats op 31 oktober 2024. Bekijk de laatste informatie in onze evenementenagenda of volg het SJBN Jonge Balie Congres op Facebook en Instagram.

Een impressie van het Jonge Balie Congres

Opleidingspunten

Met het Jonge Balie Congres kunnen veelal opleidingspunten worden behaald om aan de lokale opleidingsverplichtingen te voldoen. Benieuwd of en hoeveel punten je in jouw arrondissement krijgt? Vraag dit na bij jouw lokale jonge balie of de lokale orde.

SJBN kent zelf geen opleidingspunten toe, maar registreert enkel de aanwezigheid van de deelnemers. Na afloop van ieder congres worden de deelnemerslijsten naar de lokale ordes en balies toegestuurd. SJBN is op dit moment in overleg met de lokale balies en de Nederlandse Orde van Advocaten om het aantal te verkrijgen opleidingspunten voor het SJBN Jonge Balie Congres te harmoniseren.

Heb je vragen over het Jonge Balie Congres?

Heb je vragen over het SJBN Jonge Balie Congres? Neem dan contact op met onze Portefeuillehouder Jonge Balie Congres (congres@sjbn.nl).